TUR GHIDAT

TUR GHIDAT – Tururile ghidate sunt tinute de ghid autorizat de Ministerul  Turismului in persoana domnului Porojan Calin  care detine Atestat de ghid de turism. Noi suntem constienti ca nu o „hartie” il face pe om dar prin prezentarea acestor informatii dorim sa aratam seriozitatea si legalitatea actiunilor noastre.

Mai jos avem afisate cateva  tururi tematice  pe care noi le oferim.  Pentru a obtine mai multe detali si o prezentare mai detailata va rugam sa dati click pe ele.

Data si ora de start a turului poate fi stabilita  in urma unei simple  discutii telefonice.

Marimea grupului este de maxim 15-20 de persoane. Pentru grupuri mai mari se face o discutie separata.

 

TARIF:     50 euro/tur de 2-3h

100 euro/tur pentru o zi intreaga

 

CONTACT  TELEFON: 0740153691

 

 

ORADEA – ART NOUVEAU

                  (turul standard)

Durata estimata a turului este de 2h – 2h30 min, distanta parcursa este de  2,5 km timp efectiv de mers 45 min. Principalele puncte turistice care vor fi prezentate sunt „palatele” aflate in zona centrala a orasului Oradea. Acestea au fost alese pentru ca sunt cele mai reprezentative obiective ale curentului Art Nouveau dar si pentru pozitionarea lor centrala.

Persoanele sau grupurile care doresc un tur mai personalizat in sensul ca  doresc o  durata mai lunga sau sa adaugam si alte obiectiva ca de exemplu institutii publice, vile si case individuale de locuit  pot solicita asta si in urma unei discutii se poate realiza un traseu dar in alte conditii financiare.